Колко ще ми струва доставката на полицата?

При поръчка на полица през сайта ни, доставката е безплатна, освен ако не е уговорено друго.

Как мога да платя?

Плащането става при получаване в брой на куриера или с банков превод. За застраховки "Гражданска отговорност", сключени през онлайн калкулатора на сайта, плащането се извършва през виртуален ПОС терминал.

Какво е договор за възлагане?

Това е документ по образец, който предоставя право на Insta Broker, като застрахователен посредник, да представлява клиента пред застрахователните компании, като изисква оферти, съдейства при щета и др. Договорът се подписва за всички доброволни застраховки и се изисква по закон.

Включена ли е Зелена карта към застраховка „Гражданска отговорност“?

При поръчка на застраховка „Гражданска отговорност“ задължително се издава Сертификат „Зелена карта“. Издаването му е безплатно за клиента.

Задължително ли е лично да се получи полицата?

Не е задължително лично получаване на полицата. Тя може да бъде приета и от друго лице.

Как да заявя сключване на застраховка "Гражданска отговорност"?

Сключването на застраховка "Гржаданска отговорност" може да се извърши и заплати онлайн през сайта online.instabroker.bg.

Как да направя заявка за доброволна застраховка?

През сайта на Insta Broker, посредством въвеждане на контактна информация, за да се свържем с теб и да получим необходимите данни за изготвяне на оферта. При заявката може да прикачиш и изображение на талона на автомобила, което ще улесни и ускори процеса.

Трябва ли да имам резерви към прикачането на талона на моя автомобил към заявката за сключване на застраховката?

Като застрахователен брокер, Insta Broker събира различни лични данни с оглед изпълнение на възложеното застрахователно посредничество за сключване и изпълнение на застрахователни договори. В тази връзка, всички получени документи се използват единствено и само за тези цели. Повече информация може да намерите в нашата Политика за поверителност

Задължава ли ме с нещо изпращането за заявка за сключване на доброволна застраховка?

Не. С тази стъпка клиентът се обръща към нас с искане за получаване на ценова оферта, но това не го обвързва със сключване на застрахователен договор.