Ние сме

Брандът Insta Broker съвместява професионализъм, дългогодишен опит в застраховането и прецизно подбран ресурс от подготвени кадри. Като застрахователен посредник, целта ни е да предоставим най-високо ниво на сигурност на оптимална стойност. Затова, в Insta Broker правим много повече от сравняване на цени - ние предлагаме висококачествено обслужване с грижа за клиента.

Нашата работа

Бизнес моделът на Insta Broker е основан на прозрачността, приятелското отношение, откритата комуникация и експресното обслужване, а нашият опит ни дава предимството да предложим на клиентите си качествен продукт, съобразен максимално с техните потребности. В офисите ни се предлага пълния спектър от застрахователни продукти в сферата на Общо застраховане, Животозастраховане, Пенсионно осигуряване и доброволно здравно застраховане.

Мисия

Целта ни е да улесним максимално всеки, който е направил правилния и интелигентен избор да се застрахова. За да стане процесът още по-достъпен, следваме актуалните тенденции в технологиите и продажбите, като предлагаме съвременна онлайн платформа, посредством която потребителите бързо и лесно откриват най-доброто решение за себе си.

Екип

Insta Broker е вписан в публичния регистър по чл. 30, ал. 1, т. 12 от Закона за Комисията за финансов надзор, за което му е издадено Удостоверение № 773-ЗБ/31.08.2021 г. Осъзнаваме, че нашите служители са тези, които ни помагат да се развиваме и растем с подобни бързи темпове и затова поставяме грижата за тяхното професионално развитие в центъра на това, което правим.

Какво прeдоставяме

   Денонощно съдействие и навременна реакция при спешна ситуация;

   Компетентни съвети;

   Максимално съкратени процедури;

   Индивидуален подход:

   Напомняне за изтичащи полици;

   Транспортиране на автомобила за оглед и отстраняване на щети;

   Доставка на сключени полици;

   Заместващ автомобил.

Ние сме компания, която има амбицията непрекъснато да се развива и да бъде припознавана като стабилен и надежден партньор от нови и нови индивидуални и корпоративни клиенти. Вярваме и сме уверени, че брандът ни ще продължи да бъде символ на надеждност, коректност и компетентност в застраховането.