Защо е необходимо да ползвам услугите на брокер?

Случвало ли ти се е да те спрат за проверка и заедно с полицаите да установите, че караш без валидна „Гражданска отговорност“? Полицата ти е изтекла, а ти не си се сетил, че трябва д я подновиш. Малък пропуск, който обаче освен до солени глоби може да доведе и до доста по-сериозни последствия при евентуален инцидент на пътя.

Една от десетките причини да се довериш на посредник при сключването на застраховки е именно тази: ние се грижим нашите клиенти да са максимално облекчени откъм досадни ангажименти, като помненето на падежи на изтичащи вноски или полици, например. Но това е най-малкото. Ето ти още пет причини:

Ние разбираме материята

Застраховането е сложна наука с множество неясни термини, които затрудняват клиентите. Не е нужно да се превръщаш в експерт – наша е задачата да ти разясним продуктите и основните им предимства, както и да обърнем внимание върху „дребния шрифт“, който присъства в Общите условия на всички застрахователи. Пазарът е богат на десетки продукти, всеки със своите специфики, затова ние сме тези, които разбират потребностите ти и ти предлагат най-удачното решение след сравнение на условията на няколко компании.

Нашата връзка с клиента не приключва в момента на продажбата

Целта ни НЕ е да вземем парите от премията и да те оставим сам да се справяш с възникналите ситуации, а напротив: ние сме тези, които са винаги на разположение да те посъветват в случай на щета или когато имаш допълнителни въпроси. Изгубена полица или стикер, инцидент на пътя или на паркинг – ние знаем как трябва да се реагира, а за теб остава само да ни попиташ.

При щета

Нашият опит ни е научил, че клиентите са най-уязвими в случай на настъпване на застрахователно събитие, когато се сблъскват с правилата на застрахователите и често без сериозна причина са заплашени от отказ от изплащане на обезщетение. Ролята ни е да те улесним максимално, като ти предоставим възможност да заведем щетата от твое име или да ти съдействаме с попълването на нужните документи, а впоследствие да проследим процеса до изплащането на обезщетението. Освен това, можем да те насочим към сервиз с добра репутация.

Пестене на време

Част от мисията ни е да пестим времето на нашите клиенти. За целта предоставяме услугата доставка на сключените полици и транспортиране на автомобилите за оглед и отстраняване на щети. За нашите лоялни клиенти, тези услуги са напълно безплатни.

Отстъпки

Важно е да се уточни, че услугите на застрахователния брокер НЕ оскъпяват крайната цена на продукта, а напротив: ние сме доста гъвкави в предоставянето на отстъпки по доброволните застраховки и това е видимо, когато плащаш по-ниска сума от тази записана в полицата ти. Нашият труд се оценява по друг начин, който не е за сметка на клиента и именно това ни прави предпочитан партньор.

Ако всичко това ти се струва ценно, свържи се с нас. С радост ще ти дадем съвет и персонална оферта.

Може да ти е интересно още:

Идеи за оригинален сватбен автомобил
2023-06-15

Идеи за оригинален сватбен автомобил

Какъв сватбен автомобил да избереш за най-важния ден? Виж в блога идеи за нещо класическо или по-нестандартно и оригинално.

Пенсионно осигуряване – как да спестявате дългосрочно
2023-02-09

Пенсионно осигуряване – как да спестявате дългосрочно

допълнително пенсионно осигуряване, пенсионно осигуряване,

Пукнато предно стъкло на автомобила - какво да правя
2022-10-13

Пукнато предно стъкло на автомобила - какво да правя

Не са рядкост случаите, при които по време на шофиране се случва удар в предното стъкло и поява на пукване или счупване на стъклото. Какво да правиш - виж в блога.