Горещи промо оферти за лятото

Ако е време да подновяваш Каско-то на колата или си решил(а) да я защитиш за първа година с тази застраховка, сега е точният момент. Виж кои са последните горещи летни оферти, които пуснаха през юни няколко застрахователни компании и се свържи с нас за въпроси и ценови предложения. Допълнителните ни безплатни услуги, от които можеш да се възползваш, виж тук.

Булстрад – „Каско Стандарт“

До 30.09.2021г. за клиентите е безплатно поставянето на допълнителни устройства за защита тип имобилайзер и GPS, които се изискват съгласно Общи условия на застраховката.

Продължава прилагането на 10% отстъпка за нови клиенти по застраховка „Каско Стандарт“.

До 31.12. 2021 г. за леки автомобили на 5, 6 и 7 години се прилага тарифно число от 3,95%, което води до намаляване на цената на премията, която заплаща клиента. Тарифното число важи за нови клиенти/новозастраховани автомобили при сключване на клауза "Пълно Каско"- пожар, природни бедствия, ПТП и злоумишлени действия на трети лица, кражба и грабеж за една година.

Лев Инс – „Каско на МПС“

До 31.08.2021 г. важат следните промоционални предложения:

  • Продължава прилагането на промо отстъпка от 20% за нов клиент (стандартната отстъпка е в размер на 10%), като се запазва максимално допустимите отстъпки, съгласно тарифата на застрахователя;
  • Продължава прилагането на завишени промо отстъпки за категориите извън леки МПС, както следва: 30 % за разсрочено плащане и 35 % за еднократно заплащане на премията (стандартните отстъпки от компанията са: 20 % за разсрочено и 25 % за еднократно плащане);
  • Дава се възможност за разсрочване на премията до 6 вноски;
  • Удължава се срокът за завеждане на щети от 5 на 20 работни дни (с изключение на щетите по рисковете „Кражба, Грабеж и Пожар”).

ДЗИ - „Каско+“

До 31.12.2021 г. е безплатно монтирането на допълнително устройство за защита тип Имобилайзер.

Ако тези предложения ти допадат, обади ни се на 0700 18 789 (на цената на един градски разговор). Можем да ти предложим и оферти на други застрахователи, както и цени за "Гражданска отговорност".

Може да ти е интересно още:

Как новите технологии ще променят цените на застраховките
2022-08-16

Как новите технологии ще променят цените на застраховките

Черните кутии ще станат задължителни за всички ново произведени автомобили след 2024 г. Как данните от тях ще повлияят на дисциплината на пътя и на цената на застраховките - виж в блога.

Кой е най-скъпият автомобил в историята на продажбите
2022-07-28

Кой е най-скъпият автомобил в историята на продажбите

В света на класическите автомобили има много скъпи коли, но една наскоро поведе класацията за най-скъп автомобил, продаван някога. Виж коя е тя в блога.

Назад в историята на застраховането
2022-06-08

Назад в историята на застраховането

Днec е почти невъзможно да си представим cвят бeз cъщecтвyвaнeтo нa зacтpaxoвка живот, автомобилна застраховка, застраховка на дома, но, всъщност, как е започнало всичко - виж кратка история на застраховането.