Горещи промо оферти за лятото

Ако е време да подновяваш Каско-то на колата или си решил(а) да я защитиш за първа година с тази застраховка, сега е точният момент. Виж кои са последните горещи летни оферти, които пуснаха през юни няколко застрахователни компании и се свържи с нас за въпроси и ценови предложения. Допълнителните ни безплатни услуги, от които можеш да се възползваш, виж тук.

Булстрад – „Каско Стандарт“

До 30.09.2021г. за клиентите е безплатно поставянето на допълнителни устройства за защита тип имобилайзер и GPS, които се изискват съгласно Общи условия на застраховката.

Продължава прилагането на 10% отстъпка за нови клиенти по застраховка „Каско Стандарт“.

До 31.12. 2021 г. за леки автомобили на 5, 6 и 7 години се прилага тарифно число от 3,95%, което води до намаляване на цената на премията, която заплаща клиента. Тарифното число важи за нови клиенти/новозастраховани автомобили при сключване на клауза "Пълно Каско"- пожар, природни бедствия, ПТП и злоумишлени действия на трети лица, кражба и грабеж за една година.

Лев Инс – „Каско на МПС“

До 31.08.2021 г. важат следните промоционални предложения:

  • Продължава прилагането на промо отстъпка от 20% за нов клиент (стандартната отстъпка е в размер на 10%), като се запазва максимално допустимите отстъпки, съгласно тарифата на застрахователя;
  • Продължава прилагането на завишени промо отстъпки за категориите извън леки МПС, както следва: 30 % за разсрочено плащане и 35 % за еднократно заплащане на премията (стандартните отстъпки от компанията са: 20 % за разсрочено и 25 % за еднократно плащане);
  • Дава се възможност за разсрочване на премията до 6 вноски;
  • Удължава се срокът за завеждане на щети от 5 на 20 работни дни (с изключение на щетите по рисковете „Кражба, Грабеж и Пожар”).

ДЗИ - „Каско+“

До 31.12.2021 г. е безплатно монтирането на допълнително устройство за защита тип Имобилайзер.

Ако тези предложения ти допадат, обади ни се на 0700 18 789 (на цената на един градски разговор). Можем да ти предложим и оферти на други застрахователи, както и цени за "Гражданска отговорност".

Може да ти е интересно още:

Кажи ми каква кола караш, за да ти кажа какъв си
2020-02-03 14:33:38

Кажи ми каква кола караш, за да ти кажа какъв си

Знаеш ли, че има връзка между цвета на автомобила и характера на собственика му? Виж каква може да е причината черните коли по-често да стават участници в пътни произшествия.

Какво застраховаме повече?
2020-02-03 14:33:38

Какво застраховаме повече?

Кой е отличникът при застраховките за 2020 г? Дали това е Гражданска или Каско? Или е друга застраховка, която не спада към автомобилните - виж

Завръща ли се Москвич?
2020-02-03 14:33:38

Завръща ли се Москвич?

Защо и как коронавирусът ни накара да подкараме старите автомобили и какво говорят данните за технически преглед и застраховка Гражданска отговорност. Научи повече тук.