По-ниски цени за Гражданска отговорност през юни и юли

С настъпването на лятото дойде и добрата новина, че няколко застрахователни компании обявиха специални цени за застраховка „Гражданска отговорност“. Въпреки че доскоро тенденциите бяха за постепенно покачване на цената, сега клиентите може да се радват на нови, по-изгодни ценови условия, които важат за обявения времеви период, а именно:

Промо тарифа за ГО от ДЗИ

ДЗИ предоставя отстъпка от актуалната си тарифа в размер на 5% от застраховка "Гражданска отговорност", която отстъпка ще бъде валидна в периода 15 юни - 15 юли 2020 г. Предвижда се и възможност за допълнително намаление от цената на застраховка Каско. Промо цената за Гражданска важи при еднократно и при разсрочено плащане на застраховката, а началото на валидност може да е до два месеца от датата на сключване (например, при сключване на застраховка на 01.07.2020 г., тя може да започне да важи от 28.08.2020 г.)

Промо тарифа за ГО от Далл Богг: Живот и здраве

Отстъпката от основната премия на застраховката, която предоставя застрахователят, е в размер на 3%, независимо дали плащането на премията е еднократно или на вноски. Периодът, в който важи специалната цена, е 15 юни - 15 юли 2020 г., като началото на валидност на "Гражданска отговорност" може да бъде до три месеца от датата на сключването й.

Промо тарифа за ГО от Лев Инс

Застрахователната компания също обяви своя промо тарифа за задължителната застраховка с намалени премии и допълнителна отстъпка под формата на процент от цената. За момента специалните ценови условия по "Гражданска отговорност" от Лев Инс важат до 30 юни 2020 г.

Може да се възползваш от антикризисните цени като ни изпратиш запитване от заявката тук, а ние ще ти върнем ценови оферти. :)

Може да ти е интересно още:

Как новите технологии ще променят цените на застраховките
2022-08-16

Как новите технологии ще променят цените на застраховките

Черните кутии ще станат задължителни за всички ново произведени автомобили след 2024 г. Как данните от тях ще повлияят на дисциплината на пътя и на цената на застраховките - виж в блога.

Кой е най-скъпият автомобил в историята на продажбите
2022-07-28

Кой е най-скъпият автомобил в историята на продажбите

В света на класическите автомобили има много скъпи коли, но една наскоро поведе класацията за най-скъп автомобил, продаван някога. Виж коя е тя в блога.

Назад в историята на застраховането
2022-06-08

Назад в историята на застраховането

Днec е почти невъзможно да си представим cвят бeз cъщecтвyвaнeтo нa зacтpaxoвка живот, автомобилна застраховка, застраховка на дома, но, всъщност, как е започнало всичко - виж кратка история на застраховането.