По-ниски цени за Гражданска отговорност през юни и юли

С настъпването на лятото дойде и добрата новина, че няколко застрахователни компании обявиха специални цени за застраховка „Гражданска отговорност“. Въпреки че доскоро тенденциите бяха за постепенно покачване на цената, сега клиентите може да се радват на нови, по-изгодни ценови условия, които важат за обявения времеви период, а именно:

Промо тарифа за ГО от ДЗИ

ДЗИ предоставя отстъпка от актуалната си тарифа в размер на 5% от застраховка "Гражданска отговорност", която отстъпка ще бъде валидна в периода 15 юни - 15 юли 2020 г. Предвижда се и възможност за допълнително намаление от цената на застраховка Каско. Промо цената за Гражданска важи при еднократно и при разсрочено плащане на застраховката, а началото на валидност може да е до два месеца от датата на сключване (например, при сключване на застраховка на 01.07.2020 г., тя може да започне да важи от 28.08.2020 г.)

Промо тарифа за ГО от Далл Богг: Живот и здраве

Отстъпката от основната премия на застраховката, която предоставя застрахователят, е в размер на 3%, независимо дали плащането на премията е еднократно или на вноски. Периодът, в който важи специалната цена, е 15 юни - 15 юли 2020 г., като началото на валидност на "Гражданска отговорност" може да бъде до три месеца от датата на сключването й.

Промо тарифа за ГО от Лев Инс

Застрахователната компания също обяви своя промо тарифа за задължителната застраховка с намалени премии и допълнителна отстъпка под формата на процент от цената. За момента специалните ценови условия по "Гражданска отговорност" от Лев Инс важат до 30 юни 2020 г.

Може да се възползваш от антикризисните цени като ни изпратиш запитване от заявката тук, а ние ще ти върнем ценови оферти. :)

Може да ти е интересно още:

Застраховки от царско време до днес
2020-02-03 14:33:38

Застраховки от царско време до днес

Музей с архивни експонати, които представят 100-годишната история на застраховането у нас, може да бъде посетен вече и виртуално. Виж как в нашата блог статия.

Гражданска отговорност няма да поскъпва
2020-02-03 14:33:38

Гражданска отговорност няма да поскъпва

Не се очаква задължителната застраховка „Гражданска отговорност“ да повиши цената си през следващите месеци. До приемането на новата система „бонус-малус“, която ще служи за индивидуална оценка на рисковия профил на водачите, стойностите на застраховката ще останат в рамките на средно 280-320 лв., каквито са до момента.

Пътуваме ли повече това лято?
2020-02-03 14:33:38

Пътуваме ли повече това лято?

Коронакризата отложи голяма част от пътуванията-особено тези извън страната и до далечни дестинации. През последните месеци обаче се отчита плавен ръст на сключените туристически застраховки...